Fred+Greg=sant

KAPTEINER IGJEN: Fred Couples og Greg Norman var kapteiner i President's Cup i 2009. Samme ære er blitt dem til del i 2011. (Foto: Robert Beck, Getty Images)

Fred Couples og Greg Norman blir kapteiner igjen.

Presidents Cup i 2011 går av stabelen i Melbourne i midten av november neste år, og allerede nå er det klart hvem som blir kapteiner for henholdsvis USA og det internasjonale laget. Fred Couples og Greg Norman får igjen ansvaret. Det opplyste PGA-sjef Tim Finchem på en pressekonferanse i forkant av denne ukens Shell Houston Open.
- Det kunne ikke vært bedre valg enn Couples og Norman. Fred og Greg ikke bare har erfaring som deltakere, men også som kapteiner i 2009, sa Finchem.
I 2011 vil det også bli mulig for kapteinene å utnevne to assistenter, istedenfor for en, som tidligere.
USA vant turneringen i fjor for sjette gang.
Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.