Fredrikstad på første klasse

Fredrikstad på første klasse

FREDRIKSTAD: Gunnar og Edgar Bøckmann med Bøckmann eiendom har stått for finansieringen av golfanlegget som nå blir med i et førsteklasses samarbeid.

Gamle Fredrikstad Golfklubb blir medlemsklubb i First Class Golf fra 2013. 

Miklagard, Losby og Hauger samarbeider om fordelsprogrammet First Class Golf, og innlemmer nå Gamle Fredrikstad Golfklubb i programmet. Dette går frem av en pressemelding 19 desember.  

-  Vi ser frem til et samarbeid med en klubbledelse hvor lidenskap for golf er fremtredende, skriver Tore Waagø, daglig leder i Miklagard GK. Fredrikstad representerer noe nytt og spennende innen bl.a. banedesign, noe vi tror våre medlemmer vil omfavne som et attraktivt tilbud og banealternativ i FCG. 

First Class Golf- klubbene har i sin utviklingsplan uttrykt ønske om å knytte til seg to - tre klubber/baner med beliggenhet i aksen øst, vest og sentralt Oslo/Akershus innen 2015.  

I følge Lars Petter Brovold, daglig leder i Gamle Fredrikstad GK er det et kompliment å være på samme lag som de kjente og store klubbene  Miklagard, Hauger og Losby.Gamle Fredrikstad GK er stolt over å bli medlem av First Class Golf fra og med sesongen 2013. 

- Dette er klubber som anses å være helt i toppen når det gjelder klubbdrift og ikke minst fasiliteter/banekvalitet i Norge, sier han. Medlemmene vil først og fremst nyte godt av samarbeidet gjennom gode «dealer» på greenfee på medlemsklubbenes baner, men også tilgang til førsteklasses baner i verden for øvrig.

Gamle Fredrikstad GK åpnet sin 18 hulls bane 25.august i år. Anlegget består for øvrig av drivingrange, treningsområde for nærspill, 9 hull Pay & Play. Anlegget ble designet av Paal Midtvaage, og er bygget av det svenske selskapet Sternberg Golfservices som har baneshapere i verdensklasse med bla. bakgrunn fra Kingsbarns Links i Skottland.


Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.