Fremtidens proer vil ha med DEG på treningstur!

Fremtidens proer vil ha med DEG på treningstur!

Fra venstre: Christoffer N. Arntsen, Eirik Gulbrandsen, Sivert Sende Skotvold, Gaute Almli Steiro, Mats-Jøran Øie Barlien, Jørgen Sevilhaug og Marie N. Høgmoen. (Foto: Privat)

Til våren uteksamineres de første golfprostudentene ved Høgskolen i Hedmark. Nå vil de ha med seg deg på sin golfskole i Spania i mars.

Tekst: Golfpro-studentene på Høgskolen i Hedmark

Vi golfpro-studenter på Høgskolen i Hedmark skal uteksamineres til våre. Som en del av vår eksamen, arrangerer vi derfor golfskole i på Novo Sancti Petri på Costa de la Luz i Spania fra 27. februar til 5. mars. 

Golfskolen er et nytt konsept, men turen i seg selv er noe som har blitt arrangert av PGA-studenter tidligere. Vi er første kull som fullfører den nye utdanningsmodellen til NGF, hvor man kombinerer proutdannelse med en akademisk utdannelse på Høgskolen i Hedmark, Elverum.

 Hovedfokuset ligger i å få gjort spillerne bedre, samtidig som det blir sosialt og gøy. Noe av det vi kommer til å tilby er NXT LVL Spillersjekken (for å kartlegge hvert enkelt behov), gruppetreninger, individuell oppfølging av hvert enkelt deltaker, banestrategi, utstyrssjekk og masse sosiale eventer. Vi kommer til å benytte oss av Trackman (analyseverktøy som måler golfsvingen nøyaktig gjennom tall ut i fra balltreffet og videoanalyse) for å sikre at deltagerne får den fremgangen de ønsker i løpet av uken i Spania. Det vil kanskje være nytt for mange og garantert interessant. Målet er at vi skal ha ti spillere per golfstudent, så totalt ønsker vi 70 personer med på tur!

De som blir med kan forvente seg en uke med mye golf, både spill og trening. Området vi skal være på har to 18 hulls baner, samt et stort treningsområde som vi kommer til å benytte.

Fokuset kommer til å være på hver enkelt sin golf, men vi ønsker en tur som blir sosial, og som deltakerne kan tenke tilbake på.

Påmeldingsfrist er 15. november. For mer info og påmelding, besøk www.golfplaisir.no/pgagolfskole2016


For mer info:
Gaute Almli Steiro 
Mobil: 415 06 249
Gaute.as@hotmail.com

 

Studenter: Gaute Almli Steiro (Elverum Golfklubb), Sivert Sende Skotvold (Steinkjer Golfklubb), Marie N. Høgmoen (Drøbak Golfklubb), Mats-Jøran Øie Barlien (Namdal Golfklubb), Jørgen Sevilhaug (Kristiansand Golfklubb), Christoffer N. Arntsen (Nes  Golfklubb 09) og Eirik Gulbrandsen (Moss & Rygge Golfklubb).

I tillegg kommer Anders Thelberg, Trond Baardseng og Dennis den Roover til å være med som veiledere.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.