Frigjør føttene dine

ETTERTRAKTET: Nike TW´13 er årets mest ettertraktede golfsko. (Foto: Nike Golf)

Sjelden eller aldri har det vært så mye snakk om en golfsko og så mange mennesker med forventninger. Nikes TW ´13 er årets store golfskonyhet.

Tekst: Christian Furu

 

Inspirasjonen og utviklingen av TW ´13 startet med Tiger Woods selv. «Jeg trener med Nike FREE teknologi hele tiden. Så jeg spurte, hvorfor ikke spille golf med dem?», sier Woods. Nike tok ham på ordet og i samarbeid har de utviklet en sko som allerede har fått nærmest ikonisk status. Om hvordan det er å bruke TW ´13 sier Woods; «Nå er føttene mine sterkere og jeg føler meg mer atletisk. Disse skoene gir meg frihet til å bevege meg og lar meg slippe løs mer kraft gjennom svingen.»

 

FREE teknologien skal tilpasse seg fotens bevegelser. Sålen er laget for å bringe golferen nærmere underlaget og overføre energien mellom fot, sko og underlag på en effektiv måte. TW ´13 har lav vekt men allikevel god støtte. Nylonstropper strekker seg rundt hele skoen og festes ved lissene. 

 

Toby Hatfield ved Nike Innovation Kitchen sier følgende; «En idrettsutøver trener hver eneste del av kroppen, bortsett fra kanskje foten. Naturlig bevegelsesteknologi øker muskelstyrken og fleksibiliteten i foten. Det framhever det menneskelige potensialet i hver enkelt utøver.»

 

TW ´13 er tilgjengelig i hvit og sort med røde detaljer. Veiledende pris er 1.795,- og den er allerede på plass i en del butikker selv om offisiell salgsdato er 8.juni.

 

Se reklamen for den nye skoen her

 

 

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.