Friske takter fra Cobra

NOE FOR ALLE: Baffler jern og hybrid til både dame og herre (Foto: Cobra Puma)

Baffler er et av de mest kjente merkenavnene innen golfkøller. Nå bygger Cobra Puma videre på navnet med lanseringen av Baffler jernsett.

 

God årgang

Cobra nærmer seg faktisk sin 40-årsdag og den første Baffler ble lansert så langt tilbake som 1975. Litt rart å skrive «så langt tilbake som», undertegnede ble tross alt født samtidig som den første Baffleren. Suksesshybriden har hele tiden utviklet seg og nå tar Cobra de viktigste elementene med videre til jernkøllene. Baffler jern skal være lettspilte og gjøre golf artigere for golfere over hele verden, et mål de sikkert klarer å nå hvis de blir like bra som hybriden.

 

Det tekniske

Baffler jern har bred såle for å redusere motstanden mot underlaget og gi presise balltreff uansett forhold. Slagflaten er større enn vanlig og hodets lave tyngdepunkt med mye masse gjør dem tilgivende. De bruker den etter hvert kjente og fungerende E9 teknologien, den vi også finner i driverne fra Cobra. E9 er ni punkt som er plassert der vi amatører oftest treffer på slagflaten, det betyr høyt på tåen, lavt på hælen og i senter. Resultatet er brukbare slag også på feiltreff.

 

Klar til å kjøpe?

Baffler hybrid og jern kan kjøpes som combosett eller rent jernsett. Det kommer som dame- og herresett med egne farger på både hode, skaft og grep. Prisen varierer fra 4.295,- til 6.395,- avhengig av hvilken sammensetning man velger. Du finner Cobra Baffler i butikken fra 19.oktober.

Vi har et flott samarbeid med Cobra Puma. Senere i år håper vi å komme med en test av Baffler for damer. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.