Frustrerende for Tiger

IRRITERENDE: Ingenting ville i for Tiger Woods under første runde av AT&T National. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Ingenting gikk i for Tiger Woods på førsterunden av AT&T National.

Verdenseneren var i aksjon igjen på PGA-touren torsdag, etter at han sikret seg en solid fjerdeplass i US Open nylig. Mange var derfor spente på hva Tiger ville klare å få til i turneringen han en gang var vertskap for.

Han begynte på best tenkelig måte, med en birdie, men etter det var det snakk om mye frustrasjon for Woods. Spesielt med putteren.

- Jeg slo ballen bra i hele dag, men senket absolutt ingenting. Jeg puttet forferdelig. Hastigheten var bra, men ballen var aldri på linje. Det var en veldig frustrerende dag på greenen, særlig siden jeg drivet bra i hele dag, oppsummerte Tiger etterpå. Han kom i hus på 73 slag.

Torsdag kveld skulle han bruke på å finne tilbake godfølelsen på greenen. Han trenger en god runde fredag for å klare cuten.

- Fortsetter jeg å slå ballen som i dag, så går det bra. Puttingen vil komme seg. Det føltes godt å drive å spikrakt igjen, mente han.

Fire spillere deler ledelsen etter første dag: Arjun Atwal, Jason Day, Nick Watney og Joe Ogilve.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.