Full valuta i Harstad

VAKKERT: Harstad GK ligger bare fem kilometer fra Harstad sentrum. Foto: HGK

Om du ikke er godt trent før du kommer til Harstad GK, så blir du det.

Bra kondisjon er nesten et krav for å spille her, for det er 100 meters høydeforskjell mellom hullene. Det er også en fordel at man behersker kunsten å stå skjevt. For på Harstad GK hører flatt leie til de absolutte sjeldenheter. Banen ligger bare fem kilometer fra Harstad sentrum. Naturen i Vesterålen er litt mer avrundet og mindre «vill» enn i Lofoten. Derfor blir naturopplevelsen ved å spille Harstad GK en annen enn det du sitter igjen med etter møtet med Lofoten Golf Links. Men 9-hullsbanen med 18 ulike utslag på Røkenes Gård (åpnet så tidlig som i 1986) gir enhver besøkende full valuta for pengene. Harstad by er ikke bare hovedsete for Festspillene i Nord-Norge, byen er også i en rivende utvikling, næringsmessig og på andre måter.
Greenfee: Et døgn, 250 kr.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.