Furyk årets spiller

FOR EN SESONG: Jim Furyk har hatt en strålende sesong i 2010. (Foto: Robert Beck, Getty Images)

Jim Furyk er stemt fram blant sine egne som årets spiller på PGA-touren.

Det kom ikke som noen stor overraskelse, med tanke på at Furyk vant tre turneringer i 2010 og også tok med seg seiersbonusen på ti millioner dollar fra FedEx-sluttspillet. 40-åringen hadde i tillegg sju topp ti-plasseringer på 21 turneringer.

Det er første gang Jim Furyk vinner kåringen.

- Året blir bare bedre og bedre. Jeg er ikke sikker på om jeg vil at 2010 skal slutte, sa Furyk etter at PGA-boss Tim Finchem kunngjorde vinneren under lørdagens sending fra Chevron World Challenge.

Den nærmeste konkurransen kom fra Matt Kuchar, Ernie Els, Dustin Johnson og Phil Mickelson.

- Denne prisen er veldig betydningsfull, fordi alle mine kolleger og likeverdige har stemt meg fram, sa Furyk.

Rickie Fowler ble for øvrig kåret til årets nykommer på PGA-touren, mens Jamie Lovemark ble årets spiller på Nationwide Tour.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.