"G-Mac" fullførte jobben

G-Mac fullførte jobben

FORNØYD: Graeme McDowell vant sin første på to år. (Foto: All Over Press)

Graeme McDowell holdt hodet kaldt i Tigers turnering. (Se video!)

Nord-iren startet fjerderunden av World Golf Challenge med en ledelse på to slag over Keegan Bradley, og noterte en avsluttende 69-runde - feltets laveste - for å sikre sin første seier på to år. Den seieren kom i nettopp samme turnering, etter at han slo Tiger Woods i omspill.

 

Etter å ha startet søndagen med bare en birdie på de første ni, våknet McDowell til live på de siste ni med to birdies på rad. Dagens eneste bogey på det 14. skulle bli fort glemt med nye birdies på det 16. og 18.

 

Keegan Bradley startet bra med to tidlige birdies, men med bogeys på det 8.- og 9. var han tilbake til par for dagen. Dermed skulle ikke tre birdies på de siste ni være nok for å svare på McDowells sluttspurt.

 

Duoen endte med en liten luke ned til resten av feltet, der Bo van Pelt kapret den siste pallplassen på ti under par.

 

Vert for turneringen, Tiger Woods endte ytterlige ett slag bak på fjerdeplass sammen med Jim Furyk og Rickie Fowler.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.