Gant sponser Mikkelsen

NY SPONSOR: Joakim Mikkelsen blir å se i Gant-klær fremover. (Foto: Team Mikkelsen)

Joakim Mikkelsen har fått klesmerket Gant med på laget i sin proffsatsing

Det amerikanske klesmerket Gant har inngått avtale som sponsor for den nybakte proffspilleren Joakim Mikkelsen. Gant Norge vil støtte Mikkelsen med klær fra topp til tå i tiden fremover.

- Vi ønsker Joakim lykke til på hans vei til toppen forteller administrerende direktør, Lasse Transeth for Gant Norge i en pressemelding fra "Team Mikkelsen".

Joakim Mikkelsen, som fikk sin første proffseier i forrige helgs Norgescup på Kongsberg GK, har nå tatt turen til Texas, hvor han tilbragte sine år som collegespiller. Han har i lang tid vært klar på at han ønsker å prøve seg i PGA-kvalet.

- Det er ikke ukjent at han mener at trening og spill der borte er den veien som er best for han, heter det i pressemeldingen.

Siden Mikkelsen ikke har deltatt i kvalspill tidligere eller har noen ranking, må han gå via en prekvalifiseringsturnering for i det hele tatt å komme inn i det første leddet av Q-school-kvalifiseirngen.

Pre-kvalet spilles 19.-21. september, og blir den første utfordringen han må håndtere i hans satsing mot drømmen om spill på PGA-touren. I forkant av denne turneringen skal han etter planen spille en turnering på Adams Tour på Beaumont CC i Texas.

Flere nyheter og andre oppdateringer om Joakim vil fortløpende være å finne på www.joakimmikkelsen.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.