Går sine egne veier

Går sine egne veier

STIL: Ryan Moore fra sine tid hos Scratch, med cardigan. Han gikk ofte med slips, tradisjonelt korrekt men uvanlig i dag. (Foto: Getty Images)

Husker du Parsons Xtreme Golf som vi skrev om i går? De har fått sin første tourspiller.

Ryan Moore er kjent for å gå sine egne veier. Han investerte i kølleprodusenten Scratch da han spilte med jernsettet deres, et eierskap han måtte ut av da han i 2013 signerte med TaylorMade/Adams. Han bruker True Linkswear barfotsko og har en finger med i spillet også i dette selskapet.

 

Moore er ingen dårlig golfer. Han har vunnet på PGA Tour og hadde en lysende amatørkarriere, blant annet med seier i det nasjonale amatørmesterskapet. Han har sin spesielle svingstil og sin egen klesstil. Ingen ligner Moore på banen, og ingen ligner ham i beslutningene han tar.

 

I år takket han nei til kølleavtale med TaylorMade. Han velger å spille med jern og wedger fra nevnte Parsons Xtreme Golf. Det syns vi er ganske stilig gjort.

 

- TaylorMade kom med et veldig godt tilbud, men det var hverken rett tid eller mulighet for meg. Mitt fokus ligger på å spille så god golf som mulig.

 

Han har to TaylorMade køller i bagen, en fire år gammel SuperFast TP driver og en ny AeroBurner #3 fairwaywood. Det er også plass til en Adams 9031 hybrid, et selskap han har vært frontfigur for i et par år.

 

Med Ryan Moore på plass får Parsons selskap god drahjelp. Han har kultstatus i golfmiljøet, blant annet fordi han i en periode deltok på forumet til den enorme nettsiden golfwrx.com. Hvor kult er det ikke å dele forum med en aktiv tourspiller?

 

I dette øyeblikket har Moore fått en fin start på Hawaii. Vi anbefaler å følge med ham hvis du har lyst til å se en annerledes, avslappet golfer.

 

Her er Ryan Moores bag på Hawaii. Komplett med Seamus headcover.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.