Går for Tigers rekord

STORT TALENT: Rory McIlroy er en av outsiderne til denne ukens Masters. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Hvis Rory McIlroy vil gjøre det bedre enn Tiger Woods, må han skynde seg.

Nordiren, som er ranket som nummer 11 i verden, blir 21 år om fire uker. Hvis han ønsker å bli den yngste Masters-vinneren i historien, en av vanvittig mange rekorder Tiger Woods har, må McIlroy gjøre det denne uken. Hvis han venter til neste år, vil han da være åtte måneder eldre enn Tiger var da han vant sin første majortittel på Augusta National.
Oddsen for at den talentfulle nordiren klarer det førstkommende søndag, blir høyere og høyere, takket være noen svake resultater den siste tiden, men han tror selv han begynner å finne seg selv igjen - særlig på greenen.
- Jeg har gjort store fremskritt den siste uken, sa McIlroy onsdag. - Jeg føler at jeg spiller bra nok til å ha en sjanse. Jeg føler at slagene er der igjen. Jeg treffer mange fairways, og jeg har fått tilbake lengdene mine. Det beveger seg i riktig retning. Jeg hadde ikke mye selvtillit for en måned siden, men jeg elsker denne golfbanen, la han til.
McIlroy har bare deltatt i Masters en gang, og da avsluttet han med seks birdies på sine ti siste hull. Det ga han til slutt en delt 20. plass. Nå gleder han seg til å gå løs på Augusta National igjen.
McIlroy vant Dubai Desert Classic i fjor. Det er hans eneste profesjonelle tittel så langt, men han har derimot 11 topp seks-plasseringer.
Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.