Garcia er 100 prosent

JAGER SEIER IGJEN: Det er en stund siden Sergio Garcia har vunnet, men han føler selv at han har det som skal til for å klare det igjen. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Sergio Garcia er tilbake akkurat der han vil være.

Denne uken er det Castello Masters som står for tur på Europatouren. Og for Sergio Garcia er det en spesiell turnering. Han vant den første utgaven av turneringen i 2008, på hjemmebane på Club de Campo Mediterranean, men misset cuten i fjor da det meste gikk på tverke for Garcia, både på og utenfor banen.
Tirsdag snakket han om årsakene til det.
Garcias forhold til kjæresten Morgan-Leigh Norman, datteren til Greg Norman, hadde gått ad undas, og han var ikke blitt funnet god nok til å være med på Ryder Cup-laget.
- Det var ting utenfor golfen som påvirket meg, og vi vet alle hva de var. Da ting ikke ordnet seg for meg, var jeg langt nede, og det ble reflektert i golfen. Men jeg begynte dette året på en helt annen måte, og det ble bare bedre og bedre. Jeg har fått mer og mer selvtillit, og jeg har fått min mojo tilbake. Hvis du spør meg om spillet mitt er 100 prosent igjen, så vil jeg si ja. Og det blir enda bedre.
Ingen nordmenn deltar i ukens turnering.
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.