Garcia klar for Gary Player

STILLER TIL START: Sergio Garcia er klar for Gary Player Invitational senere i måneden. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Sergio Garcia slutter seg til et fargerikt startfelt når Gary Player inviterer til turnering.

I tillegg til Garcia vil Retief Goosen, Corey Pavin, Gary Player selv og en rekke andre profesjonelle golfspillere, samt kjendiser og forretningsmenn, stille til start når Gary Player Invitational går av stabelen for 11. gang senere i november.

Garcia, som har vunnet 19 turneringer og som allerede er en veteran i Ryder Cup-sammenheng, gleder seg.

- Jeg er veldig opprømt med tanke på å spille i min første Gary Player Invitational og komme tilbake til Sør-Afrika. Gary Player har hatt så stor innflytelse på karrierene til så mange golfspillere, meg selv inkludert. Jeg har alltid beundret hans mentale styrke, i tillegg til hvor uselvisk han alltid har vært med sin tid. Det er en ære for meg å delta og hjelpe ham med å skaffe penger til veldedighet og støtte arbeidet han gjør over hele verden, sier Garcia.

Gary Player Invitational South Africa er den fjerde turneringen i en serie som har reist til Europa, USA og Kina med tanke på å skaffe penger for å hjelpe barn som ikke har det så lett.

- Jeg er så glad for at noen av de største stjernene i verdensgolfen har bestemt seg for å gi noe av tiden sin. Og Sergio er slik en spennende spiller, og at han skal gjøre sin debut her, vil gjøre turneringen enda mer minnerik.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.