Garcia - klar for mer moro

BACK IN ACTION: Mange er spente på hva Sergio Garcia vil klare å få til når han sesongdebuterer i Volvo Golf Champions denne uken. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Sergio Garcia er klar for å ha det gøy igjen.

Den en gang så karismatiske spanjolen har ikke hatt det lett de siste årene. Det har ikke sett ut som om han har hatt det særlig gøy på golfbanen, noe resultatene også har vist. Garcia har falt helt ned til en 80. plass på verdensrankingen.
Denne uken begynner han en ny sesong på Europatouren med Volvo Golf Champions. Og Garcia, som fylte 31 år denne måneden, sier han er klar for å ha det gøy på golfbanen igjen.
- Jeg er veldig sugen på å komme i gang med en ny sesong. Jeg gleder meg, sa Garcia til pressen tirsdag.
Garcia har vunnet 19 turneringer i løpet av sin karriere, men ingen siden 2008.
- Jeg gleder meg til å spille, og jeg ser fram til å kose meg der ute og forhåpentligvis ha det gøy og gjøre noen av de tingene jeg kan. Det trengs fortsatt arbeid, men jeg tror det vil bli bedre utover i uken.
Han håper på en god start, slik at han bygge selvtillit.
Denne ukens turnering huser et heftig startfelt. Hele 28 tidligere vinnere fra fjorårets på Europatour er med.
Kilde: Reuters

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.