Garcia: - Lett for meg å si ja

BIDRAR: Lite har stemt for Sergio Garcia som spiller i det siste, men han blir likevel med i Ryder Cup som assistent. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Sergio Garcia kommer alltid til å gi 100 prosent for Europa.

Sergio Garcia kommer til å være med på Ryder Cup likevel. Ikke som spiller, men som Europas fjerde assistentkaptein.

- Alle vet hvor mye jeg elsker Ryder Cup, og jeg tror dette beviser det, sier 30-åringen.

Garcia har deltatt i samtlige turneringer siden han ble Europas yngste deltaker noensinne som 19-åring i 1999, men han har falt kraftig på verdensrankingen de to siste sesongene, og han var aldri i nærheten av å sikre seg en plass i år.

Nå har han tatt en to måneders pause fra golfen for å klarne tankene litt, men Garcia og kaptein Colin Montgomerie hadde en liten prat under The Open tidligere i sommer.

- Det var veldig lett for meg å si ja. Jeg har alltid vært der for det europeiske laget, og det kommer ikke til å forandre seg. Jeg tror Monty vil bli en stor kaptein, og jeg er ikke i tvil om at han vil vinne tilbake trofeet.

Fra før av har Monty tre assistenter: Paul McGinley, Thomas Bjørn og Darren Clarke. Corey Pavin har også fire assistenter: Tom Lehman, Davis Love III, Jeff Sluman og Paul Goydos.

Kilde: SkySports


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.