Garcia tar pause

TAR FRI: Sergio Garcia dropper forsøket på å kvalifisere seg til Ryder Cup, og tar en pause fram til oktober. (FOTO: Getty Images)

Sergio Garcia dropper forsøket på å kvalifisere seg til Ryder Cup, og tar to måneders pause. 

Garcia kunne forsøkt å kvalifisere seg til både europatourfinalen og FedExCup-sluttspillet. Men han velger å droppe begge deler. I stedet tar han en to måneders pause etter PGA Championship neste helg, og kommer ikke tilbake før Castellon Masters i Spania i slutten av oktober. 

- Det har vært et langt år, og jeg har ikke hatt en lang, god pause i hele karrieren. Jeg trenger pausen, og jeg trenger å savnet golfspillet litt, sier Garcia til pgatour.com. 

 

Snakket med Colin

Garcia har ikke vunnet på to år, men han har vært på det europeiske Ryder Cup-laget siden han debuterte som 19-åring på Brookline i 1999. Han har aldri tapt en foursome-match, og 14-6-4 i seier, delt, tap i Ryder Cup sier mye om hans konkurranseinstinkt. Ryder Cup-plassen er imidlertid ikke tapt for spanjolen selv om han nå tar en golfpause. 

- Jeg har snakket med Colin, og han vet hva jeg planlegger, sier Garcia, som til tross for en svak sesong, er aktuell som en av Montys tre wild card. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.