Geir Olav Killingstad funnet død

Geir Olav Killingstad funnet død

Suzann Pettersens manager, Geir Olav Killingstad ble funnet død i et boligområde utenfor Kongsberg lørdag morgen.

Geir Olav Killingstad, som har vært Suzann Pettersens manager siden 2013, ble funnet død lørdag morgen.

(Oslo, 14. desember 2015) Mandag kom beskjeden om at det var Geir Olav Killingstad som 12. desember ble funnet omkommet på Kongsberg. Killingstad er manager/CEO for SP Management, selskapet som ivaretar Suzann Pettersens forretninger og merkevare.

- Det er med tristhet vi mottok den uvirkelige beskjeden om at Geir Olav Killingstad har gått bort. Våre tanker går til Geir Olavs nærmeste i denne tunge stunden, sier Suzann Pettersen.

Killingstad har hatt ansvaret for Suzann Pettersens utenomsportslige aktiviteter siden han ble ansatt i mai 2013.

Killingstad etterlater seg samboer, barn og foreldre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Funnet død i boligområde

Killingstad ble funnet død i et boligområde to kilometer utenfor Kongsberg sentrum lørdag morgen. Politiet etterforsker saken rutinemessig. Laagendalsposten omtalte hendelsen første gang lørdag.

-Vi jobber ut i fra at det er en ulykke, det virker åpenbart da det ikke er tegn på ytre skader utover at han falt, sier krimsjef i kongsbergpolitiet, Morten Ole Pedersen, til Laagendalsposten.

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.