GGG til Bjaavann

GGG: Bjaavann GK starter i høst opp Golf Grønn Glede. (Foto: Kristin Moe Krohn)

LHL Kristiansand og Bjaavann Golfklubb har i høst startet et Golf Grønn Glede prosjekt. 

Prosjektets første fase er nå gjennomført og de første deltakerne har fått veien til golfkurs. Golf - Grønn Glede er et initativ fra norske golfklubber og NGF i samarbeid med forsikringsselskapet If, Kreftforeningen, Mental Helse Norge, Diabetesforbundet og Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke (LHL)

Hensikten med Golf - Grønn Glede er å tilrettelegge et golftilbud til personer som av ulike årsaker har et særskilt behov.  Formålet er å gi deltakerne mulighet til å drive aktivitet etter egne forutsetninger og ønsker, samtidig som det sosiale aspektet ivaretas.  

I Bjaavann Golfklubbs første prosjekt har de valgt å samarbeide med LHL Kristiansand. Det har vært gjennopmført med støtte av Kristiansand Kommunes storbyprosjekt, Norges Golfforbund og LHL.

Syv medlemer av LHL valgte å ta utfordringen og har i løpet av august gjennomført Veien til Golf - nybegynnerkurs og samles nå hver onsdag for å trene og spille.

Oliver Ågensen, Kari-Anne Høiklev, Jan Kristian Stømme har sammen med Thomas Øderud vært klubbens representanter i prosjektet.

Laila Skarpholt, Styreleder i LHL Kristiansand sier at tilbakemeldingene fra deltakerne er udelt positive. 

- GGG er ett veldig positivt og godt tiltak for våre medlemmer. Her er det lav terskel og en ypperlig mulighet for alle til å drive med noe som både er lystbetont, sosialt og utfordrende, forklarer Skarpholt

- Klubben ser fram til å samarbeide videre med LHL Kristiansand og vil i løpet av neste år prøve å utvide tilbudet til flere lokallag av LHL, skriver Bjaavann på sin hjemmeside.

Hjemmeside

Facebook


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.