- Gi oss tid, Tiger

NÅR KOMMER HAN? Det er spørsmålet alle golfinteresserte stiller seg om dagen. (Foto: Getty Images)

Bønn fra PGA-sjefen til verdenseneren.

Når Tiger Woods kommer tilbake, håper PGA tour-sjef Tim Finchem at verdenseneren gir dem noen ekstra dagers varsel i forkant. Rett og slett fordi det vil medføre så mye ekstra fokus.
- Vi trenger tid, sa Finchem søndag. Han får spørsmålet cirka 500 ganger daglig (norskgolf.nos anslag, red.anm) om han vet når Woods kommer tilbake.
I forrige uke sa to kilder med angivelig kunnskaper om Tigers tilbakekomst at det ikke kommer til å skje før Masters. Finchem vet foreløpig ikke når Tiger er tilbake.
- Det kommer til å bli enormt når det skjer, og ikke minst interessant å se hvordan han håndterer det, hvordan han spiller, hvordan han håndterer alle reaksjonene, sa Finchem.
PGA-sjefen sier han tror Woods vil komme tilbake med en "fornyet respekt".
- Jeg er like opprømt som alle andre om å se han tilbake i vår. Jeg tror vi får vite noe ganske snart, sa han.
For øvrig, på en mer sladderaktig note, kan vi fortelle at Tiger Woods angivelig tilbrakte helgen i Florida sammen med sin kone og to barn.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.