Gir sandbagger-uttrykket en ny mening

DET HVITE GULL: Clayton Price Baker skulle gjerne ha med litt sand fra Augustas berømte bunkere i koppen sin, men endte i stedet opp med å bli arrestert. (Foto: All Over Press

En 40 år gammel mann ble arrestert under sisterunden av US Msters søndag, etter å ha forsøkt å stjele sand fra en av bunkerne Augusta National.

Sandunkerne på vakre Augusta National er hvite som mel. Tydeligvis er den også verdifull, for da 40-åringen Clayton Price Baker fra Ohio smatt under sikkerhetstauene på Augusta for å legge litt sand i koppen sin ble han umiddelbart arrestert, melder lokalavisen Augusta Chronicle.

 

Baker, som i følgte politiet hadde drukket store mengder alkohol, forsøkte først å løpe fra sikkerhetsvaktene og sheriffene, men ble raskt tatt igjen. Han er nå bøtlagt for "disorderly conduct", for å ha vært kraftig beruset og forstyrret freden.

 

Mannen lyktes forøvrig ikke i å få med seg noe sand i koppen sin.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.