Gjentar suksessen: Bli med studentene på tur

Gjentar suksessen: Bli med studentene på tur

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Til våren uteksamineres et nytt kull med golfprostudenter ved Høgskolen i Hedmark. Fremtidens proer vil ha deg med på treningstur til Spania.

Som en del av studentenes eksamen, arrangerer de PGA Golfskolen 2017 på Novo Sancti Petri på Costa de la Luz i Spania fra 25. februar til 4. mars. Golfskolen er for alle typer av spillere på alle nivåer, og undervisningen blir tilpasset ditt nivå. Golfskolen er et samarbeid mellom PGA of Norway og Norges Golfforbund.

– Vi ønsker spillere på alle nivåer velkommen til årets PGA Golfskolen. I løpet av uken skal vi løfte golfen til deres neste nivå. Tilbakemeldingene fra fjorårets golfskole var utelukkende positive og ble beskrevet som en frisk og annerledes opplevelse, forklarer Joakim Schultz, en av studentene ved Høgskolen i Hedmark 

– Selv om navnet PGA Golfskolen for noen muligens kan virke litt avskrekkende, er dette ikke en elitecamp. Opplegget vi har er skreddersydd for spillere på alle nivåer, fra nybegynner til elite, og vi benytter oss av NXT LVL-metodikken kjent fra instruksjonsartiklene i Norsk Golf, sier Schultz.

De som blir med, kan forvente seg en uke med mye golf, både spill og trening. Anlegget byr på to 18 hulls golfbaner, samt et stort treningsområde, hvor det blir holdt gruppetreninger, individuell oppfølging, utstyrssjekk og Trackman-analyse.

For mer info om turen, klikk her. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.