Gjesteby signerte for "norske" Baylor

KOMMENDE STUDENT: Andreas Gjesteby blir den fjerde norske spilleren (Joakim Mikkelsen, Lene Hafsten Mørch, Mikkel Bjerch-Andresen) på Baylors golflag de siste årene. (Foto: Jan Dahl)

Fjorårets norgesmester Andreas Gjesteby har signert for Baylor University for 2012-2013-sesongen. Der blir han den fjerde norske spilleren de siste fem årene.

Joakim Mikkelsen har entret sine siste måneder som collegespiller i Waco i Texas, og drammenseren kan se tilbake på en meget sterk collegekarriere. Når høstsemesteret begynner senere i år blir det en ny nordmann som skal representere Baylors bjørner, NM-vinner Andreas Gjesteby. Det opplyser baylorbears.com i en pressemelding. Der står det:

 

"Andreas Gjesteby, som tre ganger har vært med på det norske landslaget, har signert en intensjonsavtale for 2012-13, kunngjorde trener Greg Priest fredag. Gjesteby er den syvende europeiske spilleren som signerer med Baylor de siste fem sesongene, og den fjerde fra Norge. Listen over nåværende europeiske spillere inkluderer Lorenzo Scotto (Italia), Joakim Mikkelsen (Norge), Niclas Mansson (Sverige), Mikkel Bjerch-Andresen (Norge) og Filippo Zucchetti (Italia).


Gjesteby, som kommer fra samme by som sisteåring Joakim Mikkelsen, vant Titleist Tour 2011 Order of Merit, og Norgesmesterskapet, i tillegg til to Titleist Tour-turneringer. Han var også med på å vinne lag-NM for juniorer.


- Andreas er en lagorientert spiller, som har hatt stor sukess i Europa. Som medlem av det norske landslaget følger han vår trend med å rekruttere Europeiske spillere av høy kvalitet, noe som hjelper laget vårt til å kunne konkurrere på et høyt nivå, forteller trener Priest."


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.