Gjør Kim-back neste uke

KLAR IGJEN: Anthony Kim er klar til å sette både tomler og andre kroppsdeler på prøve igjen under neste ukes WGC-Bridgestone Invitational. (Foto: Harry How, Getty Images)

Anthony Kim kunngjorde tirsdag at han er tilbake i aksjon til neste ukes WGC-Bridgestone Invitational.

Det vil bli Kims første opptreden på PGA-touren på tre måneder, etter at han måtte operere sin skadde tommel.

- Jeg ser fram til å være tilbake, skrev Kim på sin Facebook-profil tirsdag.

Sist Kim deltok i en PGA-turnering, ble han nummer sju i Quail Hollow Championship. Det var den første helgen i mai. Tre dager senere bestemte han seg for å legge seg på operasjonsbordet. Før det var han en av de beste spillerne på touren. Han vant Shell Houston Open og hadde tre andre topp ti-plasseringer på fem turneringer.

Kim begynte å slå golfballer igjen i begynnelsen av juli, og er nå altså klar for sitt comeback. Hans hovedmål for resten av sesongen er å sikre seg en plass på Ryder Cup-laget. Han ligger per dags dato på fjerdeplass på poenglisten.

De åtte beste etter neste måneds PGA Championship er automatisk kvalifisert til det 12 mann store laget.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.