- Det gjør meg veldig ydmyk

KLAR IGJEN: Tiger Woods har brukt de siste to ukene til å forberede seg til denne ukens turnering på PGA-touren. (Foto: Miami Herald/Getty Images)

Tiger Woods har fått en oppmuntring fra Jack Nicklaus.

Nicklaus tror fremdeles at Tiger vil klare å slå legendens rekord på 18 majortitler. Tiger står foreløpig på 14, og det er en god stund siden forrige triumf.

- Det er fint å høre Jack si det, og det gjør meg veldig ydmyk, sa Tiger onsdag - kvelden før WGC-Cadillac Championship begynner på Doral.

- Jeg respekterer Jack enormt med tanke på det han har gjort og den han er, og at han fortsatt tror at jeg kan spille top notch golf, er definitivt et løft for selvtilliten min. Ingen tvil om det, fortsetter Woods.

Den forrige majorseieren til Tiger kom i US Open i 2008, og han har ikke vunnet en vanlig turnering siden november 2009. Men også Nicklaus gikk et år uten en eneste tittel - i 1979. Det var året etter at han løftet sin 15. majortittel. Så fikk han opp dampen igjen i 1980.

Tiger ble nylig slått ut i første runde av WGC-Accenture Match Play. Siden da har Tiger jobbet og jobbet og jobbet på driving rangen sammen med trener Sean Foley.

- Det har vært bra. Vi har ikke forandret på noe, vi bare fortsetter ned den samme veien, og jeg ser noen gode tegn. Dessverre har jeg ikke klart å få til et jevnt høyt nivå på golfbanen ennå.

Tiger er ikke den som spiller oftest på touren. Mange lurer på hvorfor han ikke konkurrerer mer, nettopp med tanke på å gjenfinne formen, men Woods svarer enkelt:

- Fordi jeg har familie. Jeg er skilt. Hvis du har vært skilt med barn, så forstår du.

TV-kommentatoren Johnny Miller har sammenliknet Tigers fall med det som skjedde med Mike Tyson.

- Det er typisk Johnny å si ting som det. Han har vel gjort det før, har han ikke? Alle har rett til å ha sine meninger, og Johnny har sine. Og de er mange.

Uansett kommer Tiger til å slå ut torsdag i ball med Phil Mickelson og Graeme McDowell. Dét blir spennende.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.