- Glad jeg spilte i morges

KNALLSTART: Garrett Willis har fått en pangstart på Transitions Championships. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Garrett Willis med 65-runde på Copperhead Course.

PGA-touren fortsetter denne uken med Transitions Championships, en turnering som ikke har Henrik Bjørnstad i startfeltet. Det gjør det jo litt mindre interessant, sett med norske øyne, men det er mye moro å følge med på likevel.
Invitasjon
Og etter første runde av turneringen er det Garrett Willis som har tatt føringen med torsdagens beste runde. 65 slag gikk han rundt på. Willis, som bor bare 45 minutter unna banen de spiller på, har fått en sponsorinvitasjon til turneringen, en invitasjon han ser ut til å gjøre det meste ut av.
- Det føles bra å bo hjemme og spille foran familien min og vennene mine. Jeg var veldig godt forberedt mentalt før denne turneringen. Jeg har hatt en uke på meg til å trene og til å hvile, sa han etter sin fabelaktige åpning torsdag, ifølge pgatour.com.
Back nine gikk han på 30 slag.
- Jeg var heldig som begynte tidlig i morges før det blåste opp. Vinden er veldig vanskelig der ute, sa han.
Goosen i slag
En annen golfer som hadde en bra dag, er Retief Goosen. Ikke bare gikk han åpningsrunden på 67 slag - hjemme i Sør-Afrika feiret hans bestemor sin 100. bursdag.
- Dessverre kunne jeg ikke være der for festen denne helgen, men det er fint å se at hun er blitt så gammel, kommenterte han etter runden.
Goosen, som vant turneringen i fjor, mener det vil være en perfekt måte å hedre sin bestemor på ved å vinne igjen. Og han håper han har like gode gener som sin bestemor.
- Noen dager, med tanke på måten du slår ballen på, så er du ikke sikker på hvor lenge du kommer til å leve, men ja - forhåpentligvis blir jeg gammel, sa den sympatiske sørafrikaneren.
Ut med Singh
Vijay Singh måtte for øvrig trekke seg fra helgens turnering på grunn av ryggsmerter. Mannen som har fått Singhs plass, Jeff Maggert, har nytt godt av fijianerens fravær. Maggert er fire under par også han etter første runde.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.