Gladmelding til Singh

DEILIG: Vijay Singh er glad han slipper å måtte kvalifisere seg til årets US Open. (Foto: Marc Feldman, Getty Images)

Vijay Singh slipper å måtte kvalifisere seg til US Open.

Vijay Singh kan slappe av og forberede seg til US Open om to uker, vel vitende om at han ikke må igjennom kvalifisering over 36 hull på mandag for å kunne delta. US Golf Association ga onsdag Singh en spesialinvitasjon. Den viktigste årsaken er alle skadene Singh har slitt med det siste året.
- Det var mange grunner for oss til å invitere Vijay Singh, særlig hans tre majorseirer i løpet av de 12 siste årene, sier Thomas J. O'Toole Jr., styreformann i USGAs mesterskapskomité.
- Han har spilt med skader, hvilket har ført til at han har falt ganske raskt på verdensrankingen i år. Han har imidlertid alltid gjort det bra i US Open, han er kvitt skadene og han spiller bra igjen, fortsetter O'Toole Jr.
Singh har havnet utenfor topp 50 på verdensrankingen, han har ikke vunnet de to siste årene, men han deltar i denne ukens Memorial Tournament - der han vant i 1997.
- Jeg er endelig tilbake i form, og jeg ser virkelig fram mot å konkurrere på Pebble Beach, jubler Singh.
Det blir Singhs 64. majorturnering på rad. Ingen andre har en så lang rekke.
Singh har vunnet 34 turneringer på PGA-touren.
P.S USGA har også gitt evigunge Tom Watson en spesialinvitasjon til årets US Open. Han vant på Pebble Beach i 1982.
Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.