God åpning av Thorp og Larsen

SIKRER KORTET? Marius Thorp har en meget god sjanse til å spille seg inn på Europatouren denne uka. Foto: All Over Press

Marius Thorp og Jan-Are Larsen har Europatouren i sikte etter åpningsrunder under par.

Årets siste turnering på Challengetouren, Apulia San Domenico Grand Final, vil avgjøre om Thorp og Larsen blir å finne på Europatouren neste sesong, og begge fikk en god start i Italia onsdag.

Jan-Are Larsen, som helst bør vinne for å sikre seg kortet, ligger på delt 8. plass etter en åpningsrunde på 69 slag, to under par.

Marius Thorp, som bare må unngå de aller siste plassene for å bli blant de 20 beste som får kortet til Europatouren, fikk det innledningsvis noe tyngre. Men med tre avsluttende birdier kjempet bæringen seg i klubbhuset ett slag under par. Det holder til en foreløpig 18. plass.

Svenske Peter Gustafsson, engelske Steven Tiley og Bernd Wiesberger fra ØSterrike leder turneringen etter første dag, fem slag under par.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.