God erfaring i Copa del Rey

Aksel Olsen (tv og Magnus Gundrosen som utgjorde halvparten av det norske laget. (Foto: NGF)

De fire norske fikk det tøft mot verdens beste amatører.

NGF satset på et internasjonalt uerfarent norsk lag, selv om flere av spillerne har bevist at de kan hevde seg også utenfor landets grenser. Det ble imidlertid tøff konkurranse for de norske som til slutt endte på 16. plass.

- Laget leverte i forhold til det nivået vi holder per i dag, men samtidig vi må bli bedre på å prestere opp mot toppnivå i slike turneringer, sier Norges landslagstrener Niklas Diethelm.

Individuell plassering:

Nr 38: Elias Bertheussen, 77-74-72-74 (totalt 297)

Nr 58: Aksel Olsen, 76-75-77-76 (totalt 304)

Nr 67: Magnus Gundrosen, 76-75-73-85 (totalt 309) og Ole B. Ramsnes, 81-76-81-71 (totalt 309)

I Copa del Rey møtes de beste juniorgolferne i verden på en av Europas beste baner. Turneringen går for å være en av de beste og mest krevende i Europa, og består av en individuell og en lagturnering der samtlige spillere går fire runder. De tre beste resultatene teller per dag i lagturneringen. I alt 18 nasjoner får stille, men det er de påmeldte spillernes ranking som avgjør om laget kommer med i turneringen.

Her er resultatene


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.