God jul!

God jul!

JULEFRYD: La julekulen henge i fred, den egner seg dårlig som golfball.

Ute danser hvite snøfnugg. Golfbanene i nærområdet er festpyntet i hvitt, og en og annen skiløper bryter stillheten med knitrene stavtak på en fairway. 

Det er julefryd. En golfball pryder juletereet sammen med de mer tradisjonelle julekulene. Den minner om at det ikke er lenge til vi kan dyrke vår lidenskap på grønne greener. Men først er det granens grønne grener det handler om.

Det er all mulig grunn til å senke skuldrene og la julefreden dale ned i takt med snøfnuggene.

I visshet om at Sølvguttene synger julen inn, ønsker redaksjonen i Norsk Golf alle entusiastiske golfvenner: GLEDELIG JUL!

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.