God Thorp i Wales

ANDREPLASS: Marius Thorp er nummer to etter to runder av Wales Challenge. (FOTO: Tom Erik Andersen)

Marius Thorp ble skjøvet en plass ned i Wales, men er fortsatt i toppen.

Thorp ledet en stund på andrerunden, men det var før svenske Oscar Florén stjal showet. En dobbelbogey på tredjesiste hull ødela litt for Marius, men ikke mer enn at han ligger på andreplass, fire slag bak den ledende svensken som er ti under par. 

Runden ellers besto av fire birdier på første ni, en bogey, en birdie og den doble på siste i. To slag under par, seks under totalt og vi kan trygt si at Marius henger med i toppen.

 

Banerekord

Dagens beste runde sto Mark Tullo for, med 66 slag. Det var ny banerekord av chileneren, som klatret 53 plasser med kanonrunden. 

Svensken Florén har hatt en god sesong på challengetouren, og han har vært med å prege flere turneringer. Seieren har imidlertid latt vente på seg foreløpig. Fire topp ti-plasseringer gjør at han ligger på fjerdeplass sammenlagt på rankingen, med drøyt 66 000 innspilte euro. Til sammenlikning er Marius Thorp nummer 17 med 40 000 innspilte euro. Jan-Are Larsen er best av de norske på 14.-plass med 42 00 euro. 

 

Forgjeves eagle

Lars Petter Brovold slo en eagle på sin andrerunde, men til ingen nytte. En 75-runde første dag og en 74-runde andre dag ga fem over par, og misset cut for Brovold. 

Peter Kaensche virker ikke å ha funnet tilbake til formen etter golfpausen han tok. En 79-runde med fire bogeyer, en trippel, en dobbel og to birdier gjorde at han endte 13 over par totalt og misset cuten også han. 

Turneringen kan du følge live her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.