Gode forhold på Haugaland GK

Haugaland Golfklubb 21. april 2011.

Haugaland golfklubb melder om flotte forhold, og nydelig vær i påsken på Haugalandet! Banen er i god stand, det er bare å komme å spille, heter det i en epost fra klubbsekretær Halvor Eilerås.

30 april arrangeres første runde i West Coast Tour en turenering beregnet på de beste spillerne i distriktet. 7. mai er det duket for Haugaland Junior Tour. Junioravdelingen i Haugaland Golfklubb har et hovedmål om å få flere og bedre unge golfspillere. De inviterer derfor til en turneringserie til alle barn i alder 6-19 år som ønsker å spille golf, møte andre barn på golfbanen samme hvilket nivå deres golf ligger på. Barna trenger ikke ha grønt kort for å være med disse dagene. De spiller i en egen klasse med sine foreldre.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.