Godkjent av Tage og Larsen

OK: Eirik Tage Johansen og Jan-Are Larsen leverte godkjente runder i Tsjekkia torsdag. (Foto: Christian Døvle)

De to nordmennene ligger på henholdsvis 26. og 48. plass etter første runde av Czech Open på Europa-touren.

Det er Eirik Tage Johansen som har fått den beste starten av de to med en runde på en under par, noe som tar ham til en foreløpig 26. plass. Stavanger-golferen fikk en langt fra optimal start på runden med tre bogeys på de fire første hullene, men hentet seg inn med fire birdies og resten par på de siste 14 hullene.

 

Han har nå fem slag opp til Peter Lawrie i tet som innledet med solide 66 slag. Lawrie leder med ett slag på landsmannen Damien McGrane, samt Victor Duboisson (Frankrike) og Fredrik Ohlsson (Sverige).

 

- Banen er en stilig bane og er laget på en bra måte, så selv om det kom 50 mm regn på mandag så er greenene allerede knallhardeog raske, så man får mange spennende slag rundt greenene her, skriver Tage på sin hjemmeside.

 

Slaget bak Eirik Tage Johansen følger Jan-Are Larsen på delt 47. plass. I likhet med Tage hadde også Jan-Are en treg start på runden med to bogeys på de fire første, men gjorde derfra tre birdies og kun en bogey. Dermed har de to nordmennene et greit utgangspunkt etter første runde - begge er innenfor cutgrensen og har høyst overkommelige luker både opp til topp-ti og ledelsen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.