Godt nytt år!

2012: Norsk Golf-redaksjonen ønsker hele golf-Norge et godt nytt år! (Foto: Flickr)

Norsk Golf ønsker hele golf-Norge et godt nytt år!

Vi takker trofaste og nye lesere for et begivenhetsrikt 2011. Vi ser frem til 2012 med stor glede, og er sikre på at det vil bli et morsomt år med mye god golf både i Norge og utlandet. Vi er naturligvis spente på å følge Tutta på LPGA, Marianne Skarpnord på LET, Knut Børsheims ferd på Europatouren og de øvrige norske elitespillerne på European Challenge Tour, Nordea Tour, ECCO Tour. 

Men vi er også svært opptatt av å få med oss så mye som mulig av det som rører seg i golf-Norge for øvrig. Da trenger vi hjelp av dere. Tips, gode ideer og forslag mottas med takk!

Godt nytt år!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.