Golf Digest kårer Miklagard til Norges beste

Golf Digest kårer Miklagard til Norges beste

Miklagard GK, her fra Norwegian Challenge i 2014, er kåret til Norges beste golfbane av Golf Digest. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Verdens største golfmagasin kårer Miklagard Golfklubb til Norges beste golfbane.

I en fersk kåring har det amerikanske golfmagasinet Golf Digest kåret de beste golfbanene i hvert eneste land i hele verden - fra A til Z. 

(Les også: Se hele kåringen her)

På deres topp-5-liste over de beste i Norge, er det Miklagard GK i Kløfta som troner på toppen:

1. Miklagard GK

2. Meland GK

3. Oslo GK

4. Kongsberg GK

5. Stavanger GK

Miklagard er en fast gjenganger nær toppen av listen når ulike aktører har rangert Norges beste baner. 

I Rolex Golf Guide, også kjent som «golfbane-bibelen», er fire norske baner med i kåringen over verdens 1000 beste golfbaner. Bogstad og Miklagard er på delt førsteplass av de norske banene, foran Moss & Rygge og Bjaavann.

Kongsvingers GK, som er utelatt fra Golf Digest sin topp-5-liste, har også kunnet smykke seg med en rekke utmerkelser den siste tiden: Nylig rangerte Golf World, som forøvrig er et dattermagasin av Golf Digest, Kongsvingers GK på 57. plass over kontinentaleuropas beste golfbane. Ingen andre norske baner nådde opp til topp-100.

Under fjorårets World Golf Awards i Portugal, ble Kongsvinger igjen kåret til Norges beste, foran Miklagard, Oslo, Meland, Stavanger, Bjaavann, Kragerø og Kvinesdal.

Ingen av de respektive kåringene har spesifisert av hvilke personer eller hvordan kåringene er gjennomført.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.