Golf-fest i midnattsol

Den nye 18-hullsbanen på Myklebostad ligger praktfullt til i havgapet. (Foto:Lothar Vigelandzoon)

Den offisielle åpningen av 18 hullsbanen i Bodø golfpark 16 juni ble en festdag for nord-norsk golf.

I strålende vær kunne Salten GK åpne sin nye 18-hullsbane på Myklebostad i havgapet utenfor Bodø.   Anlegget som har kostet 31,2 millioner kroner, står klart til bruk for Bodøs over tusen golfspillere og for tilreisende golfere fra Norge, Norden og verden for øvrig.

Det er åtte år siden arbeidet med golfbanen startet. -  Vi fikk overbevist politikerne om at en slik bane vil være en turistmagnet, og takket være DA-midlene fra Nordland fylkeskommune kom vi i mål, forteller en stolt styreleder i Salten golfklubb, Jess-Owe Johansen til Avisa Nordland.

Banen høstet mange lovord både fra Henrik Bjørnstad, Peter Kaensche, Pål Trulsen og "Mini" Jacobsen som var hjertelig til stede under åpningen.

Her er karakterene fra de spesielt inviterte gjestene:

Henrik Bjørnstad: "Banen ligger flott til i helt fantastiske omgivelser, greener holder overraskende høy kvalitet, jeg kommer garantert tilbake."

Peter Kaensche: "Først og fremst var de ni første hullene imponerende, å spille golf med slike kulisser er helt spesielt, når det får grodd til på de siste ni blir dette en meget bra golfbane".

Pål Trulsen: "Jeg er bare glad for å få lov til å være med på dette, en helt fantasisk dag."

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.