Golfbrillen RadarLock

HIGH TECH: Oakleys RadarLock-solbriller er rettet mot golfere. (Foto: Oakley)

Oakley lanserer nå en ny modell kalt RadarLock. De har allerede et godt grep på golfmarkedet med briller som FastJacket men et innovativt selskap som Oakley hviler ikke på laurbærene.

Tekst: Christian Furu

 

RadarLock har Switchlock teknologi som gjør at man enkelt og raskt kan skifte linser. På den måten kan man tilpasse seg forskjellige værforhold og ikke minst aktiviteter. G30 linsen er spesielt utviklet for golf og passer selvsagt til RadarLock. 

 

Oakley har brukt sine egenutviklede materialer O Matter og Unobtainium for å gjøre RadarLock ekstremt lett, ha god passform og sitte godt fast også når man svetter og er i aktivitet. Man kan til og med skifte ut neseputen. Det er ikke bare golfkøller man kan få tilpasset, solbriller kan også være en vitenskap.

 

RadarLock kommer i butikkene 1.mai. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.