Golferne samles i Bergen

GOLFTING: I helgen er det duket for Golftinget, NGFs høyeste organ. Golftinget avholdes annenhvert år. (Foto: Flickr/Illustrasjon)

Helgen 19-20. november møtes 97 delegater fra over 70 golfklubber på Norges Golfforbunds ting i Bergen.

19-20. november arrangerer Norges Golfforbund ting på Clarion Airport Hotel utenfor Bergen. Tinget åpnes med en temadag lørdag, mens selve tingforhandlingene med valg finner sted søndag.

Mest spenning knytter det seg til valg av nytt forbundsstyre. Valgkomiteen i NGF har innstilt Finn H. Andreassen (67) som ny president i Norges Golfforbund. Han vil i så fall overta toppvervet i norsk idretts tredje største særidrettsforbund etter Jon Kåre Brekke, som etter 12 år i forbundsstyret, hvorav de to siste som president, har besluttet å tre tilbake.

Andreassen er for mange kjent fra sin tid i NRK og TV2. Han arbeider nå med forksjellige prosjekter innen media og interaktive løsninger. Andreassen er medlem av Losby Golfklubb og sitter som styreleder i Losby Golfpark.

(Pressemelding NGF)

Norsk Golf kommer tilbake med mer fra Bergen gjennom helgen.Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.