Golfess ble hedret av Dronningen

ÅRETS SPILLER: Få opplevde mer suksess enn Graeme McDowell i 2010. (Foto: Getty Images)

Dronning Elizabeth II har gitt Graeme McDowell enda en grunn til å smile.

At 2010 var et fabelaktig år for Graeme McDowell, er vel dokumentert. Vi kan bare kort nevne fire triumfer, deriblant US Open, samt Ryder Cup. For det ble han inkludert i Dronning Elizabeths New Year List, og han er nå en såkalt Member of the Order of the British Empire.

- Det er en enorm ære for meg å bli inkludert på en slik liste, sier McDowell. - Det er veldig spesielt. Jeg er veldig stolt.

McDowell begynte 2010 på 50. plass på verdensrankingen, men er nå helt oppe på en sjetteplass. Han mottok også en rekke priser for sine prestasjoner på golfbanen i fjor.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.