Golfforbundet med nye nettsider

NYTT DESIGN: NGF sine nye nettsider har fått et mer moderne og brukervennlig design.

Norges Golfforbunds nye og oppgraderte nettsider ble lansert onsdag.

NGF har den siste tiden jobbet med en oppgradering av sine nettsider, og den nye siden ble lansert onsdag 6. oktober. Siden har fått et nytt og moderne design med et mer brukervennlig grensesnitt. Siden inneholder blant annet informasjon om norske golfbaner og golfklubber, turneringsoversikt og en egen side med informasjon om toppidrett og talentutvikling. Med andre ord stort sett det meste man trenger av informasjon for spillere og klubber landet over.

Sosiale medier har også blitt integret i siden, og man finner linker til Norges Golfforbunds YouTube-kanal, samt Facebook-sidene til Norgescup, Titleist Tour, Golfliga og Suzann Junior Challenge. Sidekolonnen inneholder også en nyhetsfeed med Norsk Golfs siste toppsaker.

Innholdet vil bli kontinuerlig oppdatert den nærmeste tiden, så NGF gjør folk oppmerksomme på at enkelte områder ikke er 100% oppdatert i en kort periode fremover. 

www.golfforbundet.no


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.