Golfforbundet trenger statister

Kokk? Elektriker? Feier? Frisør? Advokat? Golf er gøy for alle!

19. mai skal det spilles inn en reklamefilm på Haga Golfklubb i Bærum, og du kan bli med!

Norges Golfforbund er i gang nå en markedskampanje for å øke interessen blant nordmenn for å spille golf. Slagordet er ”Jo mer vi er sammen”. 


- Vi skal markedsføre golf som en idrett som skaper bro mellom forskjellige generasjoner og forskjellige ferdighetsnivåer, sier markedssjef Atle Øy.

- Ved å få flere kvinner og barn på banen, blir ikke tidsklemma en like stor utfordring. Tid man deler med de man er glad i, rammes ikke av denne klemma.

Filmen som skal spilles inn på Haga golfklubb den 19 mai, vil bli vist på TV og kino. Det trengs ca 50 statister i alle aldere. 

- Vi skal vise mangfoldet i golfen og derfor skal man representere forskjellige yrkesgrupper. Om noen har kokkeklær, brannmann-klær, politiuniform, butikkdrakt etc så er det veldig bra.  Alle yrkesgrupper er interessante, sier Øy

Det viktigste er imidlertid å få nok personer. De som kommer må også ha med seg vanlige golfklær og minst en kølle. Aller helst bag med flere køller. Man må påregne å være på Haga hele dagen, men vi kan også ha bruk for noen som bare kan før eller etter kl 12. Mat vil bli servert.

Noe for deg? Send en epost til Kristin.gunhildrud@golfforbundet.no så raskt som mulig. Blant de som deltar vil NGF også trekke ut noen premier som takk for hjelpen.
 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.