Golfgal NBA-stjerne ødela hotellrom

Golfgal NBA-stjerne ødela hotellrom

De fleste har vel latt seg friste til å ta et par prøvesvinger innendørs. For NBA-stjernen Steph Curry gikk det galt.

Steph Curry er en av verdens beste basketballspillere, men det er heller ingen hemmelighet at han i tillegg er helt gal etter å spille golf. Såpass hekta at han tar med seg køllene når Golden State Warriors skal spille bortekamper og bor på hotell.

I natt la NBA-stjernen ut dette bildet på sin Instagram-profil.

Curry er regnet for å være tidenes beste skytter og har blitt kåret til  NBAs beste spiller to ganger. Han har spilt golf siden han var liten, og er en meget god spiller. Så god at han han i fjor ble invitert til å spille en proffturnering på Web.com-touren. Curry leverte to høyst respektable 74-runder i Ellie Mae Classic, og misset cuten. Men han endte likevel foran fire spillere i feltet. 

Ikke så gærent for en utøver som bruker all sin tid på å trene og spille basketball-kamper i verdens beste liga.

Nå vet vi hvordan han får tid til å trene golf innimellom all reisingen og basketballspillingen. Sannsynligvis måtte han betale for litt mer enn roomservice da han sjekket ut av hotellet i Atlanta...

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.