Golfhäftet til halv pris

GOLFHÄFTET: Nøtterøy er en av 54 baner inkludert i Golfäftet, som nå kan kjøpes til halv pris. (Foto: Nøtterøy GK)

Gjennom rabattnettstedet letsdeal.no er det mulig å kjøpe Golfhäftet for halv pris i dag.

Tekst: Kaia Means


Et av dagens tilbud på Let’s deal er halv pris på ett års medlemskap på Golfhäftet, der man får halv greenfee på 370 baner i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland. Vanligvis koster Golfhäftet 450 kr, men med dagens tilbud er prisen 225 kr. 

I år er det 54 norske baner på lista, inkludert Meland, Nøtterøy, Bjaavann, Kongsvinger og Vestfold. Svenske baner inkluderer Bedinge, Mariestad, Lycke, Dynekilen, Torreby, Kungsängen og Årjäng.

Noen av banene har begrensninger på bruk av rabatten, for eksempel at det gjelder bare på hverdager.

Man får bare spilt hver bane en gang til halv pris gjennom Golfhäftet. Man får lov å kjøpe flere kort, men kan bare registrere seg selv en gang per sesong – eventuelle andre kort som blir kjøpt kan man gi bort som gave. 

Se mer informasjon på www.letsdeal.no/deal/4141295/

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.