Golfkarusell i Drøbak

Putting er en viktig del av spillet, og en av ni øvelser på golfkarusellen. (Foto: Drøbak GK)

32 barn hadde mye moro sist søndag, da Drøbak Golfklubb arrangerte golfkarusell.

Drøbak hadde lagt opp til ni øvelser, og brukt maler og ”rekvisita” fra Norges Golfforbund. De laget eget scorekort som barna fikk i en snor rundt halsen, med kart over øvelsene og området.

Alle som ikke hadde spilt golf før startet med å lære grep + fore og litt oppførsel hos to juniorer.
På hver øvelse stod en som viste barna hva de skulle gjøre. 

- Første gang brukte vi bare voksne medlemmer til dette. Runde to brukte vi flere juniorer. Det ble kjempebra, så det fortsetter vi med neste gang også, forteller Heidi Beldring i Drøbak Golfklubb.

De har tilpasset alt til treningsområdene sine, og brukt Tri-golf og barn & golf, og golf i skolen.
Kjøring med golfbil etter gjennomført runde var veldig populært!
Alle fikk premier, en pose med diverse ”golfting”, bøker, sjokolade og drikke. På andre runde fikk de som hadde vært med første gangen nøkleringen fra Barn & golf.

-  Dette har vært veldig morsomt å gjennomføre, og kan anbefales, sier Heidi i Drøbak Golfklubb.

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.