Golfliga-juniorer slipper greenfee

STØTTER JUNIORER: Nøtterøy GK er én av flere baner som slipper til Golfliga-juniorene gratis. (Foto: NGK)

Nøtterøy GK er én av flere baner som nå slipper de yngre gratis til.

At det i stadig større grad satses på juniorer i golf-Norge, får vi stadig flere bevis på. Gledelig er det derfor å registrere at stadig flere baner følger et frivillig prinsipp om at juniorer fra andre klubber slippe å betale greenfee når de kommer for å spille matcher i Golfliga.

- Når spillere kommer til vår bane for å spille Golfliga mot våre lag, skal de IKKE betale greenfee. Dette gjør Nøtterøy Golfbane og Nøtterøy Golfklubb for å støtte opp under juniorarbeidet både i vår egen klubb og i alle de andre klubbene som deltar, opplyser sportslig leder Geir Holm i NGK.

Prinsippet har raskt fått følge av flere. Heller ikke hos Larvik GK, Vestfold GK, Kongsberg GK, Sande GK eller Eiker bør Golfliga-juniorene nå betale greenfee.

- Jeg synes det er flott at så mange har de samme tankene som oss. Det gleder mitt hjerte at også disse klubbene tenker på framtiden og rekrutteringen, understreker Geir Holm.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.