Golfmuligheter i Stavangerområdet

ENDELIG SESONGSTART: Hull 17 på Bærheim 3. april 2011 (Foto: Bærheim GK).

 Våren tar tak, og golf-Norge begynner å røre på seg. På lørdag åpnet Solastranden GK opp greenene sine.

Bærheim golfpark har hatt åpne grener i snart to uker. Dette melder Steinar Tønnesen til norskgolf.no. Førstkommende lørdag, 9 april, er det dugnadsturnering på ærverdige Stavanger golfklubb. Så er det noen som er lei av snø og is og ønsker å spille golf, så er Stavanger stedet å reise, sier Tønnesen.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.