Golfshopen flytter til golfsenteret på Fornebu

Golfshopen flytter til golfsenteret på Fornebu

(Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Golfshopen.no flytter sin Oslo-butikk fra Alnabru til Fornebu Indoor Golf Center i Bærum.

Golfshopen.no har i dag  butikk i Tønsberg,  nettbutikk og butikk på Alnabru. Butikken på Alnabru har vært åpen siden 2012, men nå blir dørene snart stengt på Alnabru. Butikken flytter til Fornebu Indoor Golf Center (FIGC).

Det skriver Golfshopen.no i en pressemelding.

– Vi har lenge sett etter mer egnede lokaler for Oslo- butikken og når muligheten for å flytte butikken inn i Norges absolutt største innendørssenter for golf dukket opp, så kunne vi rett og slett ikke si nei, sier daglig leder i GolfShopen.no, Petter Rygg.


GolfShopen.no skal ikke ta over drift av senteret, men ha butikk i lokalene som tidligere har blitt benyttet av GolfExperten. Fornebu Indoor Golf Center AS vil fortsatt stå for drift av senteret og cafeen, men det vil være et tett samarbeid mellom de respektive partene.

Siste åpningsdag for Golfshopen på Alnabru er 24. oktober, før den nye butikken på FIGC åpner 26. oktober.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.