Golfsving utløste brann

UHELDIG: Det begynte å brenne ute i roughen da den uheldige golfspilleren traff en stein. Dette bildet er kun et illustrasjonsfoto. (Foto: David McNew, Getty Images)

Glem "Fore!". Nå er det "Fire!" som gjelder.

Amatørspilleren hadde neppe ventet at slaget fra roughen skulle få slike konsekvenser. Golfspilleren på Shady Canyon Golf Course i Sør-California fikk ikke klaff ut fra tee, og havnet altså i roughen.

På sin neste sving traff han en stein med golfkølla, noe som ga en gnist, hvilket igjen antente hele roughen. Til slutt måtte 150 brannmenn komme til banen for å få kontroll på flammene.

Ifølge brannvesenet i området spiste flammene opp roughen, de spiste seg gjennom vegetasjonen nærmest banen og videre gjennom to tørre åskammer.

Golfspilleren slapp unna både brannskader og bøter etter episoden.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.