Golftopp gir seg

OG SÅ VAR DET SLUTT: David Fay har bestemt seg for å overlate styringen av det amerikanske golfforbundet til noen andre. (Foto: Fred Vulch, Getty Images)

David Fay har bestemt seg for å trekke seg tilbake.

Fay, som fylte 60 år i oktober, har jobbet i det amerikanske golfforbundet siden 1978. Han har vært toppsjef i organisasjonen siden 1989, men nå er det altså slutt.

- Fra og med 31. desember vil jeg trekke meg tilbake fra USGA, skrev han nylig i sin årlige statusmelding til USGAs medlemmer.

Han føler seg trygg på at han forlater en organisasjon i god helse.

- Ting ser bra ut. Våre administrative ledere er svært talentfulle og motiverte. Det er en rekke flerårige prosjekter på tegnebrettet som kan få langvarige implikasjoner for forbundet, noe som gjør dette til en bra tid for meg å gå videre, skriver Fay.

Mike Butz vil ta over Fays plass til en permanent løsning er på plass.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.