Grand old lady vant igjen

FJERDE GANG I ÅR: Laura Davies slipper ikke opp trykket på gasspedalen. I helgen vant hun for fjerde gang i år. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Laura Davies bare vinner og vinner og vinner.

Den langstlående engelske damen tok i helgen sin 76. seier på verdensbasis, da hun gikk til topps i Spanish Women's Open. Hun var til slutt to slag bedre enn Christina Kim (USA), Rebecca Hudson (England) og Frances Bondad (Frankrike).

Davies har også vunnet i New Zealand, Tyskland og Østerrike tidligere i år.

Davies har rukket å bli 46 år, 11 måneder og 14 dager gammel. Hun har 43 seire på Ladies European Tour, 20 triumfer på LPGA-touren og 13 andre titler rundt omkring.

Davies kunne sette 52.500 euro inn på kontoen sin etter seieren. Med det leder hun LETs Henderson Money List for 2010-sesongen, så vidt foran sørafrikanske Lee-Anne Pace. Vinner Davies den prisen også, blir det for åttende gang i karrieren.

Det er fem turneringer igjen av sesongen.

Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.